Swingerklub i Århus

G Club er en swingerklub for mænd, som vil udfordre sig selv, prøve grænser og opnå maksimal nydelse med faste eller nye partnere. Kom i swinger klub, og oplev en verden af erotik.
Du kan forkæle din krop og sanser med pirrelig berøring og kærtegn. Få nye oplevelser i vores indbydende og lækre faciliteter. Dine sanser vil blive tændte, og du vil helt sikkert opdage nye sider af dig selv i vores swinger klub.

Vi tilbyder blandt andet gloryholes, darkromes og sauna. Du kan udleve præcis den fantasi, du altid har drømt om. Tag springet og kom i swinger klub. Vi hjælper dig gerne i gang, og introducerer dig til den verden af nydelse som G Club byder på.

hyggestue g club
Åbningstider:

Mandag- Søndag: 09.00 – 05.00

OBS! Andre åbningstider i julen.
Vi holder lukket den 24, 25, 26, 31 december og 1 januar.
Alle andre dage er normale åbningstider.

Priser:

150 kr pr. person

Ønsker man at benytte vores faciliteter flere gange på samme dag, skal der betales entre igen. Du må dog gerne blive så længe du har lyst til samme dag, så længe du ikke forlader stedet.

Adresse:

Paradisgade 11, 8000 Århus C

Parkering:

Det er muligt at parkere i Paradisgade mod betaling. Omliggende gader har forskellige retningslinjer. Husk altid at tjekke.

Kontakt:

Gclubdk@gmail.com

Eller opret en profil på vores hjemmeside Gclub.dk og skriv med os og andre. Her kan man også melde sin ankomst i gæstebogen

Swingerklub med respekt

Er du ny i denne farverige verden af swingerklubber, tager vi hånd om dig og byder dig velkommen i et diskret og trygt miljø. Her behandler vi hinanden ordentligt. Vi respekterer hinandens grænser og tager godt imod nye gæster.

G Clubs svingerklub bygger på gensidig respekt. Alle gæster samt personale har tavshedspligt, hvilket betyder, at du trygt kan komme i vores swinger klub. Det er et frirum, hvor du kan udleve præcis de frække fantasier, du altid har gået med.

Vores regler skal overholdes, og overtrædelse medfører bortvisning med det samme. På denne måde sikrer vi at alle respekterer hinanden og deres grænser. Har du flere spørgsmål om vores ordensregler eller hvordan du starter i vores swinger klub er du velkommen til at kontakte os.

Udforsk nye grænser i vores swinger klub

Har du nogensinde prøvet et gloryhole? Eller hvad med en sexgynge? Dette og meget mere har vi faciliteterne og udstyret til. En svingerklub er for singler såvel som par, og der er masser af nye og spændende muligheder, der gør, at du kan udforske og eksperimentere seksuelt.

Her på vores hjemmeside kan du finde en masse information om G Club, vores reglementer, faciliteter og åbningstider. Vi opfordrer alle nye gæster til at læse vores informationer igennem, inden de besøger swingerklubben.

Så er du nemlig sikker på, at du ved hvad du går ind til, og vi er sikre på, at du er bekendt med vores regler for opførsel. Vi ønsker at skabe en god og afslappet stemning i vores svingerklub. Derfor er der heller ikke nogen dresscode i swingerklubben.

g club sexgynge
g club intim kabine

Gode råd fra din swingerklub

Som førstegangsswinger kan det være overvældende at møde denne erotiske verden, hvor alle kommer hinanden nær. Hos G Club får du gode råd med på vejen, og vi hjælper dig til den bedst mulige oplevelse i vores svingerklub.

Hygiejnen er altid i top, og vi fokuserer på at stille de bedste faciliteter til rådighed. Vores lokaler rengøres flere gange om dagen, samtidig med at der er håndsprit og papir til gænglig for de besøgende. Vi opfordrer selvfølgelig vores gæster til at efterlade swingerklubben i flot stand.

Alle mænd, der kommer i vores swinger klub, er ligesindede og kommer for nydelsens skyld. Vi skaber de bedste forudsætninger for nydelsen ved at stille optimalt indrettede lokaler til rådighed. Har du spørgsmål til lokalerne og faciliteterne, er du naturligvis velkommen til at spørge ved indgangen. Vi guider dig, så godt vi kan ind i sexfantasiernes verden.

Sådan kommer du i gang i vores swinger klub

Vi hjælper dig i gang når du først kommer til vores swinger klub. Når du ankommer i entréen, modtager du et håndklæde samt en lås til dit omklædningsskab. Vi udleverer også kondomer og glidecreme. Vi går nemlig op i, at du og vores andre gæster får en sikker oplevelse i vores svingerklub.

Vores indgang er diskret. G Clubs mange lokaler er væk fra andre menneskers nysgerrige blikke. Du kan derfor trygt bevæge dig rundt, når du har først du er kommet ind i swingerklubben.

Du kan med fordel kigge vores eventkalender igennem inden du besøger os. Her kan du se om der skulle være nogle bestemte dage, der passer dig bedre.

Hvad sker der i en Swingerklub i Århus?

Det korte svar er en helt masse. Er du nysgerrig på, hvad en swinger klub kan byde af spændende og pirrende oplevelser for dig, er du altid velkommen til at besøge os. Det kan være en god idé at overveje, hvorfor du vil i Swinger klub, og hvad du eventuelt ønsker at afprøve.

Vi har faste ugentlige events, der måske kan give dig en ide om, hvad du kan opleve i vores svingerklub.

Lørdag og søndag i swingerklubben G Club

Lørdag og søndag er såkaldte mix dage i klubben. Her er singler, par såvel som mænd og kvinder velkommen i klubben. Kvinder og par har ligeledes gratis adgang til klubben disse dage. Det er altså i weekenden I som par eller du som single kvinde, udleve jeres lyster i swingerklubben. Alle er dog velkommen alle ugens dage, hvis de lyster.

Har du frække fantasier om at se din kone eller mand være sammen med en anden? Eller måske drømmer du om at være sammen med et par? Mulighederne er mange, og i weekenden kan singler såvel som par få stillet alle deres behov.

Der er mulighed for større gangbang, mix mellem par eller blot at kigge på de frække aktiviteter. Husk at vores sexbio altid er åben for kvinder såvel som mænd.

Elsker du at være nøgen?

Elsker du den frihed, der kommer af at være helt nøgen, og tænder du på synet af en masse nøgne kroppe? Så kom til nøgen tema hver mandag og torsdag i swingerklubben. Det er ikke et krav, at man skal være nøgen disse dage, men det er selvfølgelig oplagt, hvis du gæster klubben under dette event.

De nøgne kroppe er pirrende at se på, og der er nok heller ikke langt fra, at de mange fristelser fører til stimulerende handlinger. På disse dage er der sædvanlig adgang til video kabiner med gloryholes, sauna samt sexbio.

Vores svingerklub indeholder en masse forskellige kabiner, der varierer i størrelse, og som har forskellige muligheder for benyttelse af gloryholes. Der er derfor også gode muligheder for, at du kan finde de helt rigtige faciliteter til dine nøgne lege.

Lad en dør stå åben

Hver tirsdag inviterer G Club til Open Door tema i baghuset og kabinerne ved sexbio. Her kan du lade døren stå åben og inviterer andre gæster ind i til dine frække aktiviteter. Måske tænder du på at se andre onanere? Eller måske ønsker du at andre ser på mens du har sex.

Når du lader døren stå åben i swingerklubben er det en invitation til at folk kan kigge på eller må spørge om de må deltage. Hvis dette lyder fristende, er det tirsdag du skal besøge vores swingerklub Århus.

Der er selvfølgelig mulighed for at benytte resten af vores svingerklub som sædvanligt. Om tirsdagen er swingerklubben kun åben for mænd.

Prøv et frækt og pirrende gloryhole

Kom til en liderlig og pirrende aften, når der er leg med gloryholes og fælles onani hver onsdag. Baghuset er denne dag forbeholdt mænd. Men du kan som kvinde besøge sauna, sexbio såvel som vores videokabiner med gloryholes.

Faktisk finder du hele 15 gloryholes spredt ud over hele swingerklubben. De er placeret både ved kabinerne og ved sexbioen. Mange tænder på oplevelsen ved at bruge et gloryhole. Du bestemmer selv, om du vil være den, der bliver tilfredsstillet af en ukendt fremmede på den anden side.

Eller om du skal være den, der udvælger den penis, du vil forkæle. Hver onsdag er der ligeledes mulighed for fælles onani i sexbioen. Fælles onani er også en mulighed i vores sauna, hvor du enten kan deltage i legen eller blot kigge på.

g club intim kabine
sexgynge i gclub

Har du spørgsmål om swingerklubben?

Du sidder sikkert med en masse spørgsmål. Derfor har vi også en FAQ side, hvor du kan få svar på de mest stillede spørgsmål. Derudover kan du også finde vores reglement og andre praktiske informationer her på hjemmesiden.

Har du flere spørgsmål, eller kan du ikke finde et svar her på hjemmesiden, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål, så du føler dig helt tryg og godt forberedt på din første tur i vores svingerklub.

Du kan henvende dig via telefon eller mail. Vi besvarer selvfølgelig din besked så hurtigt som muligt. Du er også altid velkommen i klubbens indgang, hvor du kan få hjælp af vores smilende personale.

Swingerklub i Århus, Jylland

G Clubs swinger klub for mænd er et mødested i Jyllands største by Aarhus, hvor alle mænd er velkommen alle ugens dage. Er du single kvinde eller er din partner kvinde, er du velkommen lørdag og søndag. Her er der fri leg mellem alle par og singler.

Vores svingerklub i Aarhus har både kabiner med senge, gloryholes, baderum og darkromes. Der er derfor gode muligheder for, at du kan finde præcis de faciliteter, du ønsker at bruge. Derudover har vi også sexbio såvel som en sexshop.

De fleste dage om ugen er G club en svingerklub for homoseksuelle, bi eller transseksuelle mænd. Gæster i vores svingerklub ønsker at møde nye mennesker til nydelse og tilfredsstillelse for alle involveret. Lørdag og søndag er der særlige event i swingerklubben, hvor single kvinder og heteroseksuelle par også er velkommen.

Swinger klub Århus – diskret placering

Vi har en diskret, central placering i Paradisgade, som er nem at finde, selvom man ikke er kendt i byen. Du finder indgangen gennem den gamle sexshop, som ligger ud til vejen. Selve swingerklubben ligger i et baghus, og har derfor en yderst diskret og privat placering.

Der er en tilhørende baggård til swingerklubben, som kun klubbens gæster har adgang til. Her er det tilladt at ryge. Du kan derfor bruge præcis den tid du ønsker i vores svingerklub, uden at skulle forlade baghuset.

Vi har også særlige dage, hvor det er muligt at være anonym i klubben. Fredag og søndag har vi events, hvor det er muligt at købe en maske ved indgangen. Disse dage er særlig henvendt til dig, der ønsker ekstra høj grad af diskretion, når du besøger vores swinger klub.

Svingerklub og sexbio

Vores Swinger klub er faktisk mere end sauna og ledige senge. Vi har nemlig også en meget populær sexbio. Den er åben i hele swingerklubbens åbningstider, og er åben for både mænd og kvinder. Vi får gæster i alle aldre og med alle seksualiteter.

Udover den store biosal har vi også mindre video kabiner. Her kan du vælge mellem mere end 10.000 porno film. Mellem de mindre kabiner vil du finde gloryholes, der kan gøre oplevelsen endnu mere pirrende.

I forlængelse af sex biografen er der også et større kabinet. Her er der seng og glory holes ind til biografen. Vores kabiner og sexbio kan benyttes af par såvel som singler. Vi har også kabiner, der kan lukkes, og som ofte benyttes af par, der ikke ønsker at invitere flere ind i legen.

Sexshop og swingerklub Århus

Når du besøger G Club svingerklub eller vores sex biograf, kommer du ind gennem vores sexshop. Dette er en diskret indgang, da det for mange føles mindre grænseoverskridende at gå i en sexshop. Du er da også mere end velkommen til at kigge dig omkring efter noget frækt legetøj til dine stunder i swingerklubben.

Du finder et bredt udvalg af dildoer, vibratorer, kostumer, fetich udstyr, kondomer og meget meget mere. Du kan også se udvalget på Altertystys.dk, hvor du også kan købe dit sexlegetøj online.