Swingerklub i Århus

G Club er en swingerklub for mænd, kvinder og par, som vil udfordre sig selv, prøve grænser og opnå maksimal nydelse med faste eller nye partnere. Kom i swinger klub, og oplev en verden af erotik.
Du kan forkæle din krop og sanser med pirrelig berøring og kærtegn. Få nye oplevelser i vores indbydende og lækre faciliteter. Dine sanser vil blive tændte, og du vil helt sikkert opdage nye sider af dig selv i vores swinger klub.

Vi tilbyder blandt andet gloryholes, darkroom og sauna. Du kan udleve præcis den fantasi, du altid har drømt om. Tag springet og kom i swinger klub. Vi hjælper dig gerne i gang, og introducerer dig til den verden af nydelse som G Club byder på.

hyggestue g club
Åbningstider:

Mandag- Søndag: 09.00 – 05.00

365 DAGE OM ÅRET

Priser:

200 kr pr. person

Ønsker man at benytte vores faciliteter flere gange på samme dag, skal der betales entre igen. Du må dog gerne blive så længe du har lyst til samme dag, så længe du ikke forlader stedet.

Adresse:

Paradisgade 11, 8000 Århus C

Parkering:

Det er muligt at parkere i Paradisgade mod betaling. Omliggende gader har forskellige retningslinjer. Husk altid at tjekke.

Kontakt:

Gclubdk@gmail.com

Eller opret en profil på vores hjemmeside Gclub.dk og skriv med os og andre. Her kan man også melde sin ankomst i gæstebogen

Swingerklub med respekt

Er du ny i denne farverige verden af swingerklubber, tager vi hånd om dig og byder dig velkommen i et diskret og trygt miljø. Her behandler vi hinanden ordentligt. Vi respekterer hinandens grænser og tager godt imod nye gæster.

G Clubs swingerklub bygger på gensidig respekt. Alle gæster samt personale har tavshedspligt, hvilket betyder, at du trygt kan komme i vores swinger klub. Det er et frirum, hvor du kan udleve præcis de frække fantasier, du altid har gået med.

Vores regler skal overholdes, og overtrædelse medfører bortvisning med det samme. På denne måde sikrer vi, at alle respekterer hinanden og deres grænser. Har du flere spørgsmål om vores ordensregler eller hvordan du starter i vores swinger klub er du velkommen til at kontakte os.

Udforsk nye grænser i vores swinger klub

Har du nogensinde prøvet et gloryhole? Eller hvad med en sexgynge? Dette og meget mere har vi faciliteterne og udstyret til. En swingerklub er for singler såvel som par, og der er masser af nye og spændende muligheder, der gør, at du kan udforske og eksperimentere seksuelt.

Her på vores hjemmeside kan du finde en masse information om G Club, vores reglementer, faciliteter og åbningstider. Vi opfordrer alle nye gæster til at læse vores informationer igennem, inden de besøger swingerklubben.

Så er du nemlig sikker på, at du ved hvad du går ind til, og vi er sikre på, at du er bekendt med vores regler for opførsel. Vi ønsker at skabe en god og afslappet stemning i vores swingerklub. Derfor er der heller ikke nogen dresscode i swingerklubben.

g club sexgynge
g club intim kabine

Gode råd fra din swingerklub

Som førstegangsswinger kan det være overvældende at møde denne erotiske verden, hvor alle kommer hinanden nær. Hos G Club får du gode råd med på vejen, og vi hjælper dig til den bedst mulige oplevelse i vores swingerklub.

Hygiejnen er altid i top, og vi fokuserer på at stille de bedste faciliteter til rådighed. Vores lokaler rengøres flere gange om dagen, samtidig med at der er håndsprit og papir til gænglig for de besøgende. Vi opfordrer selvfølgelig vores gæster til at efterlade swingerklubben i flot stand.

Alle der kommer i vores swinger klub, er ligesindede og kommer for nydelsens skyld. Vi skaber de bedste forudsætninger for nydelsen ved at stille optimalt indrettede lokaler til rådighed. Har du spørgsmål til lokalerne og faciliteterne, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi guider dig, så godt vi kan ind i sexfantasiernes verden.

Sådan kommer du i gang i vores swinger klub

Vi hjælper dig i gang når du først kommer til vores swinger klub. Efter betalt entre i vores selvbetjente gate kommer du ind i et omklædningsrum. Her finder du håndklæder som du frit kan bruge. Du finder også skabe som du kan bruge til dine ejendele eller dit tøj. Du skal selv medbringe en lås til skabet. Du finder også kondomer og glidecreme som du frit kan benytte. Vi går nemlig op i, at du og vores andre gæster får en sikker oplevelse i vores swingerklub.

Vores indgang er diskret. G Clubs mange lokaler er væk fra andre menneskers nysgerrige blikke. Du kan derfor trygt bevæge dig rundt, når du først er kommet ind i swingerklubben.

Hvad sker der i en Swingerklub i Århus?

Det korte svar er en helt masse. Er du nysgerrig på, hvad en swinger klub kan byde af spændende og pirrende oplevelser for dig, er du altid velkommen til at besøge os. Det kan være en god idé at overveje, hvorfor du vil i Swinger klub, og hvad du eventuelt ønsker at afprøve.

Besøg swingerklubben G Club hele året rundt

Vores swingerklub er åben alle dage hele året rundt. Det vil sige, at vi altid er åben, når du har lyst. Vi er hverken lukket i weekender eller helligdage, hvorfor du altid kan finde et tidspunkt at komme forbi. Vi har ligeledes lange åbningstider fra 09.00 til 05.00.

Har du frække fantasier om at se din kone eller mand være sammen med en anden? Eller måske drømmer du om at være sammen med et par? Mulighederne er mange, og i swingerklubben kan singler såvel som par få stillet alle deres lyster.

Der er mulighed for større gangbang, mix mellem par eller blot at kigge på de frække aktiviteter. Husk at vores sexbio ligeledes altid er åben for alle.

Elsker du at være nøgen?

Elsker du den frihed, der kommer af at være helt nøgen, og tænder du på synet af en masse nøgne kroppe? Så besøg vores swingerklub. Vi er en swingerklub uden dresscode. Det vil sige, at det er helt op til dig hvordan du kommer klædt.

Ønsker du at være nøgen er du altså velkommen til det. Du kan ligeledes komme i frækt lingeri eller kostume. Eller komme i det tøj du ellers går i til hverdag. Det vigtigste er blot, at du føler dig godt tilpas.

Vores swingerklub indeholder en masse forskellige kabiner, der varierer i størrelse og som har forskellige muligheder for benyttelse af gloryholes. Der er derfor også gode muligheder for, at du kan finde de helt rigtige faciliteter til dine nøgne lege.

Lad en dør stå åben

Vores swingerklub har mange forskellige rum, som du kan benytte på forskellige måder. Du kan bl.a. lade døren stå åben og inviterer andre gæster ind i til dine frække aktiviteter. Måske tænder du på at se andre onanere? Eller måske ønsker du at andre ser på, mens du har sex.

Når du lader døren stå åben i swingerklubben er det en invitation til at folk kan kigge på eller må spørge om de må deltage. Hvis dette lyder fristende, er swingerklubben i Århus helt klart noget for dig.

Prøv et frækt og pirrende gloryhole

Kom til en liderlig og pirrende aften og leg med gloryholes og fælles onani. Med vores faciliteter er der mulighed for det hele alle ugens dage. Som altid er både mænd og kvinder velkommen i alle faciliteter herunder sauna, sexbio såvel som vores videokabiner med gloryholes.

Faktisk finder du hele 15 gloryholes spredt ud over hele swingerklubben. De er placeret både ved kabinerne og ved sexbioen. Mange tænder på oplevelsen ved at bruge et gloryhole. Du bestemmer selv, om du vil være den, der bliver tilfredsstillet af en ukendt fremmede på den anden side.

Eller om du skal være den, der udvælger den penis, du vil forkæle. I vores sexbio er der også altid mulighed for at opleve fælles onani. Fælles onani er også en mulighed i vores sauna, hvor du enten kan deltage i legen eller blot kigge på.

g club intim kabine
sexgynge i gclub

Har du spørgsmål om swingerklubben?

Du sidder sikkert med en masse spørgsmål. Derfor har vi også en FAQ side, hvor du kan få svar på de mest stillede spørgsmål. Derudover kan du også finde vores reglement og andre praktiske informationer her på hjemmesiden.

Har du flere spørgsmål, eller kan du ikke finde et svar her på hjemmesiden, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål, så du føler dig helt tryg og godt forberedt på din første tur i vores swingerklub.

Du kan henvende dig via telefon eller mail. Vi besvarer selvfølgelig din besked så hurtigt som muligt. Du er også altid velkommen i vores sexshop i Paradisgade nr. 17, hvor du kan få hjælp af vores smilende personale.

Swingerklub i Århus, Jylland

G Clubs swinger klub er et mødested i Jyllands største by Aarhus, hvor alle er velkommen alle ugens dage. Uanset om du er single kvinde eller mand, eller kommer som par, er du altid velkommen i både swingerklub og sexbiograf alle dage hele året rundt.

Vores swingerklub i Aarhus har både kabiner med senge, gloryholes, baderum og darkroom. Der er derfor gode muligheder for, at du kan finde præcis de faciliteter, du ønsker at bruge. Derudover har vi også sexbio såvel som en sexshop.

Selvom G Club ikke længere er en swingerklub udelukkende for homoseksuelle, bi eller transseksuelle mænd, er de selvfølgelig altid velkommen. Gæster i vores swingerklub ønsker at møde nye mennesker til nydelse og tilfredsstillelse for alle involveret. Vi har derfor skabt et åbent frirum hvor alle er velkomne og hvor alle respekteres.

Swinger klub Århus – diskret placering

Vi har en diskret, central placering i Paradisgade, som er nem at finde, selvom man ikke er kendt i byen. Ved indgangen finder du en selvbetjent gate, hvor du kan betale med kort. Selve swingerklubben ligger i et baghus, og har derfor en yderst diskret og privat placering.

Der er en tilhørende baggård til swingerklubben, som kun klubbens gæster har adgang til. Her er det tilladt at ryge. Du kan derfor bruge præcis den tid du ønsker i vores swingerklub, uden at skulle forlade baghuset.

Efter betalt entre har du fri adgang til alle vores faciliteter. Du kan også blive så længe du ønsker. Vi har også hyggelige lounge områder hvor du kan sidde og slappe af, samt nyde kaffe, vand eller sodavand.

Swingerklub og sexbio

Vores swinger klub er faktisk mere end sauna og ledige senge. Vi har nemlig også en meget populær sexbio. Den er åben i hele swingerklubbens åbningstider, og er ligesom resten af vores faciliteter åben for både mænd og kvinder. Vi får gæster i alle aldre og med alle seksualiteter.

Udover den store biosal har vi også mindre videokabiner. Her kan du vælge mellem mere end 10.000 porno film. Mellem de mindre kabiner vil du finde gloryholes, der kan gøre oplevelsen endnu mere pirrende.

I forlængelse af sex biografen er der også en større kabine. Her er der seng og glory holes ind til biografen. Vores kabiner og sexbio kan benyttes af par såvel som singler. Vi har også kabiner, der kan lukkes, og som ofte benyttes af par, der ikke ønsker at invitere flere ind i legen.

Sexshop og swingerklub i Århus

Når du besøger G Club swingerklub eller vores sexbiograf, kommer du ind gennem en selvbetjent gate. Dette er en diskret indgang, da det for mange føles mindre grænseoverskridende at gå i en sexshop. Den selvbetjente gate gør det muligt for dig at komme og gå uden kontakt med personale. Det er muligt at betale med kort ved indgangen. Ønsker du at betale med kontakter eller mobilepay kan dette gøres i sexshoppen i Paradisgade nr. 17 mandag til torsdag 9-19, fredag 9-22, lørdag 10-19 og søndag 10-17.

Du finder et bredt udvalg af dildoer, vibratorer, kostumer, fetich udstyr, kondomer og meget meget mere i sexshoppen, som selvfølgelig også kan benyttes i klubben. Du kan også se udvalget på Altertystys.dk, hvor du også kan købe dit sexlegetøj online.