Praktisk info om…

Åbningstider:

Mandag- Torsdag: 11.00 – 18.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lørdag 11.00 – 18.00
Søndag  11.00 – 16.00

OBS! Andre åbningstider i julen.
Vi holder lukket den 24, 25, 26, 31 december og 1 januar.
Alle andre dage er normale åbningstider.

Priser:

Mænd og par 150 kr pr. dag. Single kvinder fri entré

Ønsker man at benytte vores faciliteter flere gange på samme dag er det vigtigt man får en dato stemplet billet af vores personale

Adresse:

Paradisgade 11, 8000 Århus C

Parkering:

Det er muligt at parkere i Paradisgade mod betaling. Omliggende gader har forskellige retningslinjer. Husk altid at tjekke.

Kontakt:

Gclubdk@gmail.com

Eller opret en profil på vores hjemmeside Gclub.dk og skriv med os og andre. Her kan man også melde sin ankomst i gæstebogen

Unik swingerklub for mænd..

G Clubs swingerklub er for mænd, som vil udfordre sig selv, prøve grænser og opnå maksimal nydelse med faste eller nye partnere. Kom i swingerklub, og oplev en verden af erotik.

Forkæl din krop og sanser med pirrelig berøring og kærtegn. Dine sanser bliver tændte, og du opdager nye sider af dig selv i vores swingerklub.

Swingerklub med respekt

Er du ny i denne farvefulde verden, tager vi hånd om dig og byder dig velkommen i et diskret og trygt miljø, hvor alle behandler hinanden ordenligt og respekterer hinandens grænser.

G Clubs swingerklub bygger på gensidig respekt, og alle gæster samt personale har tavshedspligt. Når du ankommer i entréen, modtager du et håndklæde samt en lås til dit omklædningsskab, og du får kondomer og glidecreme til en sikker oplevelse i vores swingerklub.

Gode råd fra din swingerklub..

Som førstegangsswinger kan det være overvældende at møde denne erotiske verden, hvor alle kommer hinanden nær. Hos G Club får du gode råd med på vejen, og vi hjælper dig til den bedst mulige oplevelse i vores swingerklub. Hygiejnen er altid i top, og vi fokuserer på at stille de bedste faciliteter til rådighed.

Alle mænd, der kommer i vores swingerklub, er ligesindede og kommer for nydelsens skyld. Nydelsen prøver vi at opfylde ved at stille optimalt indrettede lokaler til rådighed, og har du spørgsmål til lokalerne og faciliteterne, skal du ikke tvivle med at spørge. Vi guider dig, så godt vi kan ind i sexfantasiernes verden.

Swingerklub i Aarhus, Jylland..

G Clubs swingerklub for mænd er et mødested i Jyllands største by Aarhus, hvor alle mænd er velkommen alle ugens dage.

Vi har en diskret, central placering i Paradisgade, som er nem at finde, selvom man ikke er kendt i byen. Du finder indgangen gennem sexshoppen, som ligger ud til vejen.