Gayclub er Men’s Paradise – en homoklub for alle

Lad fantasierne få frit løb i en tryg og lækker gayclub. En erotisk verden i to etager venter på dig bag en diskret indgang. G Club er for alle homoseksuelle, bi og trans seksuelle mænd, der har mod på at møde nye mennesker til gensidig glæde og tilfredsstillelse.

Alle gæster, og personalet,  i G Club har tavshedspligt, og du kan derfor slå dig løs uden at frygte, at noget du vil holde for dig selv slipper ud.

Vi går meget op i diskretion i vores gayclub, så du kan føle dig afslappet og på den måde have mod på at udfolde dine lyster og behov, som du vil.

g club darkroom
sexgynge i gclub

Indbydende og lækker homoclub..

Atmosfæren er indbydende, og faciliteterne er lækre og hygiejniske i G Club.

Når du har betalt entre, får du udleveret et håndklæde og en lås til dit omklædningsskab. Sikkerheden er også i fokus i vores gayclub, så du får også kondomer og glidecreme udleveret og er nu klar til dit gayclub eventur. Hos G Club finder du følgende faciliteter:

  • Dark room
  • Glory holes
  • Kabiner med senge
  • Stor fællesmadras med glory holes og film visning
  • Tv-stuer med porno
  • Pc med fri internetforbindelse
  • Baderum

Vi er således en gayclub med alle faciliteter, der skal til for at opnå nydelse og afprøve sine egne grænser. Hos os opfører alle sig ordentligt, alle er ædru og alle respekterer et nej.

Gayclub i Aarhus, Jylland..

Er du intereseret i at møde andre mænd, er G Club stedet hvor du kan få dine fantasier opfyld. Vores lille homoclub ligger diskret placeret i Paradisgade i centrum af Aarhus.

Vi har åbent alle dage, og indgangen er diskret via sexshoppen, der har facade ud til Paradisgade. Inde bagved åbner vi så dørene for selve klubben. Her har du en gayclub, der er besøgt af mange, og som altid lever op til sin tavshedspligt og ry som attraktiv og lækker homoclub.

stor madras g club