Fra gayclub til swingerklub

Swingerklubben G Club har i mange år været en gayclub. Det betød, at der de fleste dage om ugen kun var adgang for mænd. Dette er dog siden 2021 blevet lavet om. Nu er G Club ikke længere kun en swingerklub for mænd, men er også åben for kvinder og par alle ugens dage.

G Club er selvfølgelig stadig for alle homoseksuelle, bi- og transseksuelle mænd såvel som kvinder og par. Vi er nemlig stadig et åbent frirum for alle, der ønsker at møde nye mennesker til gensidig glæde og tilfredsstillelse.

Alle gæster, og personalet,  i G Club har tavshedspligt, og du kan derfor slå dig løs uden at frygte, at noget du vil holde for dig selv slipper ud. Vi går meget op i diskretion, så du kan føle dig afslappet og på den måde have mod på at udfolde dine lyster og behov, som du vil.

g club darkroom
sexgynge i gclub

Indbydende og lækker klub for alle

Atmosfæren er indbydende, og faciliteterne er lækre og hygiejniske i G Club.

Når du har betalt entre via den selvbetjente gate kommer ind i omklædningsrummet. Her er der skabe til rådighed såvel som håndklæder, glidecreme og kondomer. Du skal selv medbringe en lås til skabet. Selvom vi ikke længere udelukkende er en gayclub, har vi stadig de samme faciliteter:

  • Dark room
  • Glory holes
  • Kabiner med senge
  • Stor fællesmadras med glory holes og film visning
  • Tv-stuer med porno
  • Pc med fri internetforbindelse
  • Baderum

Vi er således en swingerklub med alle de faciliteter der skal til for at opnå nydelse og afprøve sine egne grænser. Hos os opfører alle sig ordentligt, alle er ædru og alle respekterer et nej.

Swingerklub i Aarhus, Jylland

Er du intereseret i at møde andre mænd, er G Club stedet hvor du kan få dine fantasier opfyld. Selvom vi ikke længere er en gaybluc, er der stadig gode muligheder for at møde andre mænd i vores swingerklub. Du kan med fordel aftale møder via vores gæstebog her på hjemmesiden.

Vi har åbent alle dage hele året rundt, og indgangen er diskret via en selvbetjent gate, så du kan komme og gå uden kontakt med personale. I Paradisgade 11 finder du en swingerklub og sexbiograf, der er besøgt af mange, og som altid lever op til sin tavshedspligt og ry som et attraktivt og lækkert frirum for nydelse og leg.

stor madras g club