Sexklub for kvinder, mænd og par

Selvom G Club normalt er en sexklub for mænd, har den åben for alle om lørdagen og søndagen. Her byder vi velkommen i både sex-biograf og “baghus” som vores sexklub lokaler bliver kaldt. Vores sexklub er indbydende og er åben for alle, der har lyst til at prøve noget nyt og spændende med faste eller nye partnere.

Søger du efter fræk sex i Århus, er du landet det helt rigtige sted. Slå fantasierne løs, og opdag en spændende verden, som du ikke er ene om at finde attraktiv. Kom og besøg os om søndagen hvor vi har fri entre for par.

Som par eller kvinde er man selvfølgelig også velkommen til at besøge vores sex-biograf alle ugens dage. Vores sex biograf består af både fælles sal og mindre video kabiner.

hyggestue g club
sm område
sexgynge sexklub

En sexklub hvor alle er velkomne

Om du kalder G Club en sexklub eller swingerklub, er helt op til dig. Vi byder nemlig alle velkommen, der ønsker en ny erotisk oplevelse. Det er for os underordnet, hvor du kommer fra, hvem du er, eller hvad du laver. I vores sex klub er du nemlig helt anonym.

Vi respekterer dit privatliv, og sætter en ærer i at tilbyde et frirum, hvor du kan udleve dine fantasier uden bekymringer. Du vil finde et diskret og trygt miljø, hvor vi selvfølgelig behandler hinanden ordentligt, og respekterer hinandens grænser.

Vi opfordrer alle til at læse vores reglement, inden de besøger klubben. Så er alle nemlig enige om, hvordan vi opfører os, og du ved, hvad der er tilladt, og ikke mindst hvad der ikke er tilladt. Du kan finde information om vores sexklub her på hjemmesiden eller kontakte os hvis du har spørgsmål.

Hvad indeholder sexklub G Club?

Vi tilbyder forskellige faciliteter i vores sexklub, så du kan udleve, præcis de fantasier du har. Faciliteterne i vores klub er derfor alsidige, og dækker de fleste behov. Vi har følgende faciliteter.

 • Darkrooms
 • Glory holes
 • Baderum
 • TV-stuer med porno
 • Videokabiner med over 10.000 film og mulighed for gloryholes til naboen.
 • 15 gloryholes fordel over hele baghuset, sexbio og sauna
 • Gode senge til intimitet og leg
 • Computer med fri internetadgang
 • Sex-bio
 • Sexshop
 • Sauna

Du kan godt forberede dig på at møde en verden af erotik og sex i Jylland, når du besøger G Club. Mød op med et åben sind og vær klar på at opdage ligesindede mennesker, der ligesom dig søger nye pirrende oplevelser.

Sexklub med diskret indgang – Skab nye pirrende oplevelse sammen med din partner

Selvom vores sexklub de fleste dage om ugen er forbeholdt mænd, er vi åben for par om lørdagen og søndagen. Mange par bliver tiltrukket af den spændende verden som en swingerklub som vores byder på. Her er der nemlig mulighed for at udleve jeres vildeste fantasier eller bare prøve noget nyt.

Har du eller din partner en fantasi om at være sammen med en anden? Måske imens den anden ser på. Eller måske drømmer i om en fræk trekant? Det kan også være I bare vil gøre brug af vores faciliteter til en frækkere intim stund, end I kan have derhjemme.

I bestemmer selv, hvordan I vil bruge vores sexklub. Husk, at kvinder altid er velkommen i vores sexbio, hvor der også er mulighed for at bruge gloryholes. Der er altså en masse af sjov at hente alle ugens dage for både mænd, kvinder og par, når det kommer til sex i jylland.

Er du single kvinde?

Er du kvinde og single? Og leder du efter nye og spændende seksuelle oplevelser? Så er du mere end velkommen i vores sexklub. Som kvinde har du alle ugens dage adgang til vores sexbio. Ønsker du at besøge vores swingerklub, der ligger i baghuset, skal du besøge os lørdag eller søndag.

Uanset om du ønsker at besøge vores biograf eller klub, kan du få gratis adgang. Vi vil gerne gøre vores bedste for at tiltrække kvinder, og derfor kan du altid komme helt gratis ind alle ugens dage. Du kan også vælge at få en kom-igen billet, der gør, at du kan komme og gå i biografen eller sexklubben, som du har lyst til i løbet af en dag.

Er du kvinde, og kommer med en partner, skal du betale almindelig pris. Der er ligeledes adgang for par om lørdagen og søndagen. Du er velkommen til at kigge i vores eventkalender for at se, hvad der sker i vores sexklub de enkelte dage.

sexbio

En sexklub for mænd

G Club er en hovedsageligt en sexklub for mænd. Det betyder, at der mandag til fredag kun er adgang for mænd i baghuset. Her er der altså gode muligheder for dig, der ønsker selskab af andre mænd. Du er velkommen, hvad end du ønsker at kigge på eller deltage i legene.

Er du nysgerrig på, hvem der kommer i klubben. Så brug vores gæstebog. Her kan du melde din egen ankomst, eller forhøre dig om hvem der ellers har tænkt sig at komme. Vi kan aldrig sige, om der er nogen i klubben på forhånd.

Gæstebogen er derfor en god mulighed for dig, der gerne vil være sikker på, at der er andre at lege med, når du dukker op. I weekenden vil du opleve, at der også er par og kvinder i vores sexklub. Samtidig er der altid adgang for kvinder i sexbio og de tilhørende små kabiner.

stor madras g club

Diskret sex i Århus

Du finder G Club sex i Jylland. Den er beliggende i det central Aarhus. Klubben ligger i Paradisgade 11 i hjertet af Aarhus. Indgangen finder du gennem sexshoppen, der har facade ud til gaden. Det er altså en diskret indgang, hvor det ikke fremgår af facaden, at der er tale om en sexklub i baghuset.

Du vælger selv, om du vil gøre et stop i sexshoppen, eller ønsker at gå direkte til klubben. Vi er klar til at tage imod dig i en hyggelig, tryg og lækker atmosfære, hvor alle naturligvis har tavshedspligt.

Priser for par og mænd er 150 kr., mens kvinder har fri entre. Der er adgang til sexklubben for kvinder i weekenden, mens der alle dage er adgang til sexbiografen. Har du spørgsmål til adgang, events eller andet om vores sexklub er du velkommen til at kontakte os.

Leder du efter sex i Århus?

Det kan være svært at finde det rette sted til pirrende og fræk sex i Århus. Vores sexbio er den eneste af sin slags i hele Aarhus, og du finder heller ikke mange andre sexklubber i det nærmeste nabolag. Leder du efter ny og spændende sex i Århus, er vores sexklub et godt bud.

Vi har lækre faciliteter, der giver dig mulighed for at udleve, præcis de frække fantasier du har. Vi skaber rammerne for at mødested, hvor ligesindede kan mødes og nyde hinandens selskab.

Det er vigtigt, at du læser vores regler inden du besøger vores sexklub. Det er nemlig vigtigt, at alle føler sig velkomne, at vi respekterer hinanden og ikke mindst hinandens grænser. På den måde kan alle få det bedste ud af vores sexklub.