Sexklub for kvinder, mænd og par

Her byder vi velkommen i både sex-biograf og “baghus” som vores sexklub lokaler bliver kaldt. Vores sexklub er indbydende og er åben for alle, der har lyst til at prøve noget nyt og spændende med faste eller nye partnere.

Søger du efter fræk sex i Århus, er du landet det helt rigtige sted. Slå fantasierne løs, og opdag en spændende verden, som du ikke er ene om at finde attraktiv. Kom og besøg os entren er KUN 200,- pr. person

Du er velkommen i Paradisgade 11 alle ugens dage hele året rundt. Efter betalt entre har du adgang til alle vores faciliteter og kan opholde dig så længe du ønsker det.

hyggestue g club
sm område
sexgynge sexklub

En sexklub hvor alle er velkomne

Om du kalder G Club en sexklub eller swingerklub, er helt op til dig. Vi byder nemlig alle velkommen, der ønsker en ny erotisk oplevelse. Det er for os underordnet, hvor du kommer fra, hvem du er, eller hvad du laver. I vores sex klub er du nemlig helt anonym.

Vi respekterer dit privatliv, og sætter en ærer i at tilbyde et frirum, hvor du kan udleve dine fantasier uden bekymringer. Du vil finde et diskret og trygt miljø, hvor vi selvfølgelig behandler hinanden ordentligt, og respekterer hinandens grænser.

Vi opfordrer alle til at læse vores reglement, inden de besøger klubben. Så er alle nemlig enige om, hvordan vi opfører os, og du ved, hvad der er tilladt, og ikke mindst hvad der ikke er tilladt. Du kan finde information om vores sexklub her på hjemmesiden eller kontakte os hvis du har spørgsmål.

Hvad indeholder sexklub G Club?

Vi tilbyder forskellige faciliteter i vores sexklub, så du kan udleve, præcis de fantasier du har. Faciliteterne i vores klub er derfor alsidige, og dækker de fleste behov. Vi har følgende faciliteter.

  • Darkroom
  • Glory holes
  • Baderum
  • TV-stuer med porno
  • Videokabiner med over 10.000 film og mulighed for gloryholes til naboen.
  • 15 gloryholes fordel over hele baghuset, sexbio og sauna
  • Gode senge til intimitet og leg
  • Computer med fri internetadgang
  • Sex-bio
  • Sauna

Du kan godt forberede dig på at møde en verden af erotik og sex i Jylland, når du besøger G Club. Mød op med et åben sind og vær klar på at opdage ligesindede mennesker, der ligesom dig søger nye pirrende oplevelser.

Sexklub med diskret indgang – Skab nye pirrende oplevelse sammen med din partner

Det er ikke kun single mænd og kvinder der er velkommen i vores sexklub. Alle slags par er naturligvis også velkomne alle dage. Mange par bliver tiltrukket af den spændende verden som en swingerklub som vores byder på. Her er der nemlig mulighed for at udleve jeres vildeste fantasier eller bare prøve noget nyt.

Har du eller din partner en fantasi om at være sammen med en anden? Måske imens den anden ser på. Eller måske drømmer i om en fræk trekant? Det kan også være I bare vil gøre brug af vores faciliteter til en frækkere intim stund, end I kan have derhjemme.

I bestemmer selv, hvordan I vil bruge vores sexklub. Både sexklub og sexbiograf er åben for alle efter betalt entre. Der er altså en masse af sjov at hente alle ugens dage for både mænd, kvinder og par, når det kommer til sex i jylland.

Er du single kvinde?

Er du kvinde og single? Og leder du efter nye og spændende seksuelle oplevelser? Så er du mere end velkommen i vores sexklub. Single kvinder er som alle andre velkommen i både sexbiografen og swingerklubben alle ugens dage.

Uanset om du ønsker at besøge vores biograf eller klub, koster det KUN 200,- . Du kan altid aftale møder i vores gæstebog her på siden. På den måde er du sikker på, at der er nogen at lege med, når du besøger os.

sexbio

En sexklub for mænd

G Club var engang en sexklub hovedsageligt for mænd. Det har vi dog lavet om på, så der nu er åben for alle hele ugen. Vi er dog stadig åben for mænd af alle seksuelle orienteringer. Her er der altså stadig gode muligheder for dig, der ønsker selskab af andre mænd. Du er selvfølgelig også velkommen sammen med en partner eller hvis du ønsker at finde andre kvinder.

Er du nysgerrig på, hvem der kommer i klubben. Så brug vores gæstebog. Her kan du melde din egen ankomst, eller forhøre dig om hvem der ellers har tænkt sig at komme. Vi kan aldrig sige, om der er nogen i klubben på forhånd. Gæstebogen er derfor en god mulighed for dig, der gerne vil være sikker på, at der er andre at lege med, når du dukker op. .

stor madras g club

Diskret sex i Århus

Du finder G Club i Jylland. Den er beliggende i det central Aarhus. Klubben ligger i Paradisgade 11 i hjertet af Aarhus. Indgangen har en selvbetjent gate, hvor du kan betale med kort. Det er altså en diskret indgang, hvor du kan komme og gå uden kontakt med personale.

Du finder en hyggelig, tryg og lækker atmosfære, hvor alle naturligvis har tavshedspligt. Med vores selvbetjente indgang er det også muligt for os, at give dig en swingerklub der er åbent fra 09-23 søndag-onsdag og 09-05 torsdag-lørdag.

Prisen er 200 kr. pr. person. Det gælder for det hele og du kan blive så længe du har lyst. Ønsker du at betale med kontanter kan du gøre det i sexshoppens åbningstid i Paradisgade 17.

Leder du efter sex i Århus?

Det kan være svært at finde det rette sted til pirrende og fræk sex i Århus. Vores sexbio er den eneste af sin slags i hele Aarhus, og du finder heller ikke mange andre sexklubber i det nærmeste nabolag. Leder du efter ny og spændende sex i Århus, er vores sexklub et godt bud.

Vi har lækre faciliteter, der giver dig mulighed for at udleve, præcis de frække fantasier du har. Vi skaber rammerne for at mødested, hvor ligesindede kan mødes og nyde hinandens selskab.

Det er vigtigt, at du læser vores regler inden du besøger vores sexklub. Det er nemlig vigtigt, at alle føler sig velkomne, at vi respekterer hinanden og ikke mindst hinandens grænser. På den måde kan alle få det bedste ud af vores sexklub.