Velkommen til Sexshoppen i Paradisgade – Aarhus’ ældste sexshop

Sexbutik med stort udvalg

I SexShoppen har vi et flot sortiment til rigtig billige priser.

Her finder du bl.a forskellige dildoer, vibratorer, penispumper, pikringe, kostumer, S&M, kondomer, glidecremer, fleshlights, sjove gaveideer og meget andet.

Aarhus’ ældste sexshop og eneste sexbio har siden 1967 tilfredsstillet kunder fra hele Østjylland.

Sexshoppen tilbyder alt indenfor sexlegetøj til både mænd og kvinder.

Butikken i Paradisgade i Aarhus blev grundlagt allerede inden pornoen blev legaliseret, og kort tid efter åbnede Aarhus’ eneste sexbio i forbindelse med forretningen.

Siden er der i lokalerne bag forretningen indrettet en stor swingerklub med forskellige events og faciliteter for både mænd, kvinder og par.

Lokalerne i latinerkvarteret i Aarhus har netop gennemgået en større renovering og fået en ny sexbio, sauna og meget mere.

Alt i sexlegetøj..

I sexshoppen finder du et kæmpe udvalg af sexlegetøj til mænd, kvinder og par. Sexshoppen har selvfølgelig alle de kendte og mest populære mærker indenfor voksenlegetøj samt de mere alternative og specialiserede produkter.

Sexshoppen i Paradisgade Aarhus har sexlegetøj til enhver smag og lyst, og alt sexlegetøj er selvfølgelig af højeste kvalitet, som garanterer, at du får fuld nydelse til konkurrencedygtige priser.

I butikken er der voksenlegetøj og gay sexlegetøj som f.eks. dildoer, anal produkter, vibratorer, penispumper, penisringe, kostumer, S&M, kondomer, glidecremer, fleshlights, sjove gaveideer og meget andet.

Aarhus’ ældste sexshop er en del af G CLUB & SexBio. Der er indgang til det pirrende sexunivers igennem sexshoppen.

Velkommen i G Club i Aarhus