Sex shop – vejen til paradis

I Paradisgade finder du ikke blot en sexbio og en swingerklub. Længere oppe af gaden i Paradisgade nr. 17 ligger vores sexshop Tys Tys. Her finder du en verden er erotik, nydelse og pirrende oplevelser. Vores sexshop har et bredt udvalg af nogle af de mest populære brands inden for sexlegetøj – og så har vi selvfølgelig nogle uimodståelige priser.

Vores er en af de ældste sexshops, og du finder derfor både et bredt udvalg af vare samt kyndigt personale, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige sexlegetøj. Vi er en sex butik, der går op i at have et stort sortiment af varer, der kan tilfredsstille både mænd og kvinder såvel som par.

Har du spørgsmål til vores sex shop Århus, kan du besøge vores hjemmeside Altertystys.dk, eller du kan kontakte os på enten telefon eller mail. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, hvad end de omhandler vores udvalg, levering eller åbningstider.

Butikken har åbent alle dage:

Mandag – Torsdag: 11.00 – 19.00
Fredag-Lørdag:        11.00 – 20.00
Søndag:                       LUKKET
Helligdage:                LUKKET

Du finder sexshoppen i Paradisgade 17, 8000 Aarhus C

En sex shop Århus med stort udvalg

Vi vil selvfølgelig gerne imødekomme alle vores kunders behov og lyster. Derfor har vi også sørget for at fylde vores hylder med et bredt og stort udvalg af sexlegetøj. Vi har onaniprodukter til mænd, vibratorer til kvinder samt bondageudstyr til par. Og meget meget mere.

Du kan få syn for sagen, når du besøger vores sex shop Århus eller vores sex shop dk. Vi har nemlig også en webshop, hvor du kan gøre alle dine frække indkøb. Her kan du også få et godt overblik over, hvilke produkter og mærker vi har.

Uanset om du er single mand eller kvinde, eller leder efter noget du kan bruge sammen med din partner, så er det lige her du finder det. Du kan med fordel besøge vores sex butik i forlængelse af dit besøg i swingerklubben, da begge dele er beliggende i samme gade.

Sexshop Århus – 50 års erfaring

Vi er ikke nye i branchen – tværtimod. Vi var faktisk de første, der åbnede en sex shop dk, og er derfor også Danmarks ældste. I dag er vi stolte over at kunne gøre brug af over 50 års erfaring, når vi finder nye produkter til vores sex butik, såvel som guider vores kunder til de bedste produkter.

Vi bærer med stolthed traditionen videre, og gør vores bedste hver eneste dag,for at give vores kunder adgang til legetøj, der kan give dem et bedre og mere tilfredsstillende sexliv. Vi ved også samtidig at vores kunder ved bedst.

Er der noget, du synes mangler på vores hylder i sex shop Århus? Så hører vi mere end gerne fra dig. Vi vil nemlig gerne vide, hvis der er noget du ikke kan finde, eller noget du undrer dig over, at vi ikke har. Så vil vi gøre vores bedste for at undersøge om det er muligt at få bestilt hjem fra en af vores mange leverandører.

sexlegetøj

Hvad kan jeg finde i denne sex shop?

Du skulle måske mere spørge, hvad kan du ikke finde i vores sex shop Århus. Vi har nemlig sørget for et bredt udvalg af sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Du kan derfor altid finde spændende nye produkter, når du besøger vores sex butik i Aarhus eller vores webshop.

Vi har noget for nybegynderne inden for verden af sexlegetøj, såvel som dem der har prøvet lidt af hvert. Når du kommer ned i vores butik, vil vores hjælpsomme personale også kunne guide dig til de rette produkter, alt efter hvad dine behov er.

Vores sortiment dækker sexlegetøj, men også frækt lingeri samt kostumer. Dertil kan du også finde et velassorteret udvalg af kondomer, glidecremer og orgasmegel. Vi har selvfølgelig også en række fetich og BDSM produkter til dig, der er på jagt efter en mere kinky oplevelse.

Alt inden for sexlegetøj

Sexlegetøj er efterhånden mange ting. Nogle tænker måske stadig på den klassiske dildo, når de hører ordet sexlegetøj. Dette er da også stadig et yderst populært stykke sexlegetøj til både mænd og kvinder. Men der er altså sket en ting eller to inden for udviklingen af sexlegetøj, siden vi åbnede vores sexshop Århus for over 50 år siden.

Sexlegetøj til mænd har blandt andet fået mere opmærksomhed, og der findes i dag et bredt udvalg af effektive og naturtro onaniprodukter til mænd. Kvinderne har ligeledes fået mange flere muligheder. Der er virkelig blevet brugt tid og penge på at udvikle lækre produkter, der er lige så flotte at se på, som de er stimulerende at bruge.

Er I et par, der leder efter noget nyt og spændende legetøj til soveværelset, er der også noget for enhver smag. Der er parvibratorer, der kan bruges af heteroseksuelle par under samleje, samt bondageudstyr som er virkelig populært blandt mange forskellige par.

En sex butik til mænd

Vores sex shop Århus er selvfølgelig også til mænd. Som mand har du nemlig mange muligheder for at gøre din nydelse større, hvad end du er sammen med en partner, eller forkæler dig selv med en stimulerende stund alene.

Nogle af vores mest populære onaniprodukter til mænd er nok vores Fleshlight. Det verdenskendte mærke er en garanti for et kvalitetsprodukt, der kan give dig intense orgasmer, og en virkelig naturtro oplevelse. Dertil er der også lavet automatisk blowjobmaskiner samt et bredt udvalg af anal sexlegetøj til mænd.

Skal du være sammen med en partner, er en penisring ofte et godt valg. Det kan give dig en større og mere udholdende erektion. Du kan samtidig også vælge en med vibrator, der vil være til glæde for både dig og din partner.

sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til kvinder

Leder du som kvinde efter sexlegetøj, kan du skam også finde det i vores sexshop Århus. Du finder vibratorer, der er perfekt til parleg såvel som onani. Dertil kan du selvfølgelig også finde et bredt udvalg af dildoer. Vi har dem i forskellige materialer, størrelser, med og uden vibrationer og som strap ons.

Du bestemmer selv, om du vil shoppe dit sexlegetøj i vores fysisk sex butik eller på vores sex shop dk. På vores webshop finder du nemlig alt det, vi også har i butikken. Nogen foretrækker at handle online, da de føler det er mere diskret.

Vi kan dog også garantere fuld diskretion, når du kommer ned i vores sexshop i Århus. Vores personale er ikke blot kyndige i rådgivning og vejledning om sexlegetøj til kvinder. De sørger naturligvis også for diskret betjening, når du ønsker det.

Pift parforholdet op med sexlegetøj

Mange par prøver på et eller andet tidspunkt i deres forhold sexlegetøj. Det er nemlig en smart måde, hvorpå I kan pifte tingene en smule op. Hvor meget der skal til, er helt op til jer. I vores sex butik vil I opdage en verden af nydelse, som I kan udforske sammen.

Hvis I også skal besøge vores swingerklub, er det selvfølgelig oplagt at finde noget frækt lingeri til anledningen, eller måske en kinky fetich maske. Mange par nyder også at eksperimentere med bondage og BDSM.

Vi har derfor også et bredt udvalg af piske, håndjern, blindfolds og meget mere, som I kan tage i brug, når I ønsker det. Der er en masse nye former for nydelse, som I kan opdage sammen, når I begynder at åbne op for sexlegetøj til par.

sexshop
sexshop bondage

Besøg vores sex butik

Vi kan kun opfordre jer til at komme og besøge vores sex butik. Her kan I komme helt tæt på de mange spændende produkter, og se hvad vi tilbyder. På vores sex shop dk har vi billeder, beskrivelser og mål af vores produkter, for at give dig den bedste fornemmelse af produktet.

Men nogle gange er det bare bedre at se det i virkeligheden. Du er I samme omgang selvfølgelig velkommen i vores swingerklub, der ligger i Paradisgade 11. Swingerklubben er åben for alle hele ugen året rundt. Du kan med fordel læse mere om information om G Club, inden du besøger den.

I vores sex butik vil du ligeledes altid kunne få gode råd med på vejen. Vores smilende personale står altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om det ene eller det andet. Her findes der ingen dumme spørgsmål. Vi gør vores bedste for, at du får det helt rigtige sexlegetøj med hjem.

Også en sex shop dk

Du finder ikke kun vores mange varer i vores sex shop i Århus. Vi har nemlig også en online sex shop dk. Her kan du kigge alle produkter igennem i din egen tid. Mange foretrækker at shoppe sexlegetøj hjemmefra, hvor de kan side i ro og mag og finde frem til det helt rigtige.

Det kan også være en god idé at kigge på vores sex shop dk, inden du besøger butikken. På den måde har du måske en bedre idé om, hvad du skal have, og hvad vores sortiment indeholder. Har du spørgsmål, kan du med fordel stille dem, når du besøger vores sexshop i Århus for at købe dine vare.

Vælger du at bestille dit sexlegetøj direkte fra sex shop dk, sørger vi selvfølgelig for diskret levering. Din pakke vil derfor være helt anonym og der vil hverken stå sex shop eller sex butik nogen steder. Det samme gælder naturligvis dit kontoudtog.

Få leveret dit sexlegetøj til afhent det i sex butik

Der er flere valgmuligheder, når du handler dit sexlegetøj på Altertystys.dk. Vores online sex shop dk tilbyder dig nemlig både diskret levering samt afhentning i butik. På den måde kan du vælge det, hvad du foretrækker og som passer bedst ind i din hverdag.

Vælger du diskret levering, sender vi din pakke med pakkeposten. Dit sexlegetøj kommer i en anonym sort kasse, og navnet Alt er tys tys eller sex shop dk vil ikke stå nogen steder på pakken. Der er derfor ingen, der kan se, hvilke frække ting du har bestilt. Du kan derfor uden bekymringer tage imod din pakke fra postmanden eller hente den på posthuset.

Du kan også vælge at bestille dit sexlegetøj via vores webshop og afhente det i vores sex butik. Hvis du alligevel bor i Aarhus, eller skal forbi for at besøge swingerklubben, kan det nemlig spare dig fragten. Vi har selvfølgelig sørget for, at alt er pakket og klar, når du kommer for at afhente det. Her er der ligeledes tænkt på en diskret og anonym indpakning.

få leveret dit sexlegetøj

En sex shop Århus med sex bio og swingerklub

Når du besøger vores sex shop Århus, får du ikke bare et sted med mulighed for køb af sexlegetøj. Vi har skabt et erotisk frirum, hvor du kan udleve dine frækkeste fantasier, og hvor der er plads til forskellighed. Vi ejer nemlig ikke blot sexshoppen, men også den sexbiograf og swingerklub, der ligger i Paradisgade 11.

Vores swingerklub G Club var oprindeligt en klub for mænd de fleste dage om ugen. I dag er klubben og biografen dog åben for både mænd, kvinder og par. Klub og biograf er åben alle dage året rundt, og du kommer ind via en diskret selvbetjent gate, hvor du kan betale med kort. Ønsker du at betale med mobilepay eller kontakter, kan du gøre det i sexshoppen mandag til torsdag 11.00 – 19.00 og fredag til lørdag 11.00 – 20.00.

Du får derfor ikke bare en af de bedste sexshops Århus, men også et sted hvor du kan opdage, udforske og eksperimentere med ligesindede mennesker. Er du interesseret I at besøge vores sex bio eller swingerklub, opfordrer vi dig til at læse vores reglementer, priser og åbningstider lige her.

Sexshops Århus og sikker sex

Sex er sundt, og det skal samtidig også være sjovt. Det mener vi kun er muligt, når det også er sikkert. Derfor er sikker sex noget, der ligger os meget på sinde, og derfor også noget vi promoverer gennem vores sex butik såvel som vores swingerklub og sex bio.

I vores sex shop Århus finder du blandt andet et bredt udvalg af kondomer, der kan imødekomme enhver størrelse, smag og præference. Vi giver ligeledes vejledning i hvordan du finder din kondomstørrelse og vælger det helt rigtige, så du får den bedste beskyttelse og oplevelse med kondomet. Dertil kan du også finde glidecreme, der ligeledes er vigtigt, når det kommer til sikker sex.

I vores swingerklub og sexbiograf finder du gratis kondomer, der er til fri afbenyttelse af alle vores gæster. Der er også beskrevet i klubbens reglement, at der skal dyrkes sikker sex. Når sex dyrkes på en sikker og ansvarlig måde, kan du også nyde det fuldt ud. Så skal du nemlig ikke bekymre dig om ubehagelig eller uønskede overraskelser efterfølgende.